Wie zijn wij

ENKELE WOORDEN OVER ONS

WIE ZIJN WIJ?

WIJ ZIJN EEN GROEP VAN AMBITIEUZE  EN VITALE DOCENTEN, COACHES EN PREVENTIEADVISEURS DIE VOORAL EEN ACCENT VAN KWALITEIT, VEILIGHEID EN GEZONDHEID GEVEN AAN ONZE KLANTEN.

WIJ WERKEN MET MENSEN DIE AMBITIES EN KWALITEITEN HEBBEN EN DIE VEILIGHEID, GEZONDHEID & KWALITEIT HOOG IN HUN VAANDEL DRAGEN.

MENSEN DIE WILLEN GROEIEN D.M.V OPLEIDING & COACHING.

IEDERE OPLEIDING AFSTEMMEN OP DE BEHOEFTEN VAN DE KLANT VOLGENS OMGEVING, PRODUCT EN MEDEWERKERS.

IEDERE DOCENT, COACH EN PREVENTIEADVISEUR IN ONS TEAM BOUWT MEE AAN ONZE KWALITEIT.

ONZE OPLEIDINGEN EN ADVIES OP EEN EMPATISCHE AANGENAME MANIER OVERBRENGEN.

EEN KETTING IS ZO STERK ALS ZIJN ZWAKSTE SCHAKEL


ONS TEAM

 

Zaakvoerder Patrick Houbrechts:


Patrick is actief binnen de firma als verantwoordelijke de modules prospecties van alle processen, dagdagelijkse planning en administratie.


"Wij zijn een dynamisch team  van werknemers; vennoten en freelancers, waar samenhorigheid primeert. Elke instructeur/coach is gespecialiseerd in zijn of haar vakgebied waardoor alle opleidingen door een expert gegeven worden. Naast de competenties en expertise van elke instructeur/coach/adviseur hebben zij ook didactische competenties vergaard waardoor er op een aangename en steeds aangepaste manier de kennis wordt overgedragen.

Door de samenkomst van verschillende achtergronden van onze medewerkers (preventieadviseurs (niv 1-3), socioloog, ergonoom, physical trainer, voedingsdeskundige, verpleegkundige, instructeur vrachtwagenchauffeur, heftruckchauffeur, landbouwingenieur, ...) kunnen we op een kwalitatief hoogstaande manier invulling geven aan de vraag van de klant."


Mede – zaakvoerder Kelly Houbrechts:


Kelly is een jonge, ambitieuze twintiger die zich via haar verpleegkundige achtergrond heeft opgewerkt in de welzijn - en gezondheidssector. Zij is reeds enige tijd actief als instructeur/ coach in de vakgebieden: EHBO en Ergonomie.


Projectleider docent coach- Patrick Houbrechts


Patrick heeft een hele bagage aan kennis opgedaan binnen defensie waar hij projecten zoals de opleidingsmodules vliegveiligheid loader en loadcontroller voor het laden van vliegtuigen binnen de Belgische defensie met succes heeft afgesloten.

Internationaal heeft Patrick als projectleider voor European Air Group het project: de opleiding CATO met succes tweemaal georganiseerd met deelnemers vanuit negen verschillende landen.

Hij heeft defensie verlaten in 2012 om nieuwe uitdagingen aan te gaan en met succes de opleidingen preventieadviseur ADR veiligheidsadviseur en coach behaald. Hij heeft jaren ervaring als freelance lesgever op verschillende domeinen zoals veiligheidsfuncties, risicovolle taken, train de trainer en persoonlijke ontwikkeling.

In het kader van code 95 heeft hij verschillende modules gemaakt zoals stressmanagement, klantvriendelijkheid, EHBO en noodsituaties, ergonomie, wegcode rij en rusttijden en ladingzekering die zowel door FOD mobiliteit en MOW Vlaanderen zijn goedgekeurd.

Patrick staat in voor het maatwerk naar de klant toe en zorgt voor de bijscholing en het up to date houden van de te geven modules.